G.D.T Media Este O Companie Axata Pe Dezvoltarea De Aplicatii Software Complexe Web-based. Acesta Are Capacitatea Si Cunostintele Necesare Dezvoltarii De Proiecte Dedicate, Web-based (Magazine Online, CMS, Microsite-uri, Site-uri De Prezentare Etc) Precum Si Proiecte Cu Acces Restrans Dedicate Organizatiilor, Servicii De Comunicare Online Si Email Marketing.

   Proiectele Dezvoltate De Catre G.D.T Media Au La Baza Tehnologiile Oferite De Limbajul De Programare Php, Limbaj Ce Foloseste Baze De Date Mysql Si Formatare Css Pe Baza De HTML. In Ceea Ce Priveste Designul, Vedem In Fiecare Proiect Pe Care-l Dezvoltam Potentialul De A Ne Folosi Creativitatea Pentru A Aduce Un Plus De Valoare Imaginii Clientilor Nostri, Implementand Cu Succes Strategii De Comunicare Online Pentru Numeroase Domenii De Activitate.

   Obiectivul Nostru Este De A Intelege Foarte Bine Nevoile Clientilor Nostri, Astfel Incat Ne Folosim Cunostintele Si Priceperea In A Atrage Alaturi De Noi Nu Doar Un Client, Dar Si Un Partener Pe Termen Lung, De A Crea Relatii De Incredere Care Sa Ne Permita Sa Ne Concentram Fundamental Asupra Valorilor Afacerii Pe Care O Dezvoltam.

   Pretuim Si Garantam Valorile Si Standardele Etice La Cel Mai Inalt Nivel. Punem La Dispozitia Clientilor O Echipa Profesionista Formata Din Experti Cu Vasta Experienta In Domeniile De Expertiza Ale Afacerii Noastre In Timp Ce Echipa De Management De Proiect  Aduce Un Plus De Valoare Adaugata Serviciilor Pe Care Le Oferim Clientilor Nostri.

 

De Ce Sa Alegeti G.D.T Media ?

 

  • Pentru Ca Suntem Tineri, Inovativi, Creativi Si Meticulosi.
  • Pentru Ca Misiunea Noastra Este Sa Imbunatatim Eficienta Si Profitabilitatea Dvs.
  • Pentru Ca Veti Fii Nu Doar Un Client Care Intra In Contact Cu Noi, Ci Un Partener De Durata.
  • Pentru Ca Stim Ce Inseamna Calitatea Si Va Oferim Cel Mai Bun Raport Calitate-pret.
  • Pentru Ca Singura Dvs. Grija Va Fii Stabilirea Cerintelor; Restul Ramane In Grija Noastra.