Ce Este Web Hosting?

   Web Hosting, Cunoscut Ca Si Web Site Hosting, Reprezinta Oferirea De Servicii De Menajare A Fisierelor Pentru Unul Sau Mai Multe Site-uri Web Si De A Facilita Accesul La Internet. Web Hosting-ul Este Un Serviciu Care Ofera Persoanelor Fizice Sau Organizatiilor Componente Pentru A Stoca Informatie, Imagini, Video Sau Orice Alt Continut Accesibil Tutror Utilizatorilor De Internet.

   Pentru A Fi Mai Concis, Cu Hosting-ul Puteti Inchiria Sau Cumpara Spatiu Pe Un Calculator Pentru A Stoca Propriul Site Web. Compania Dumneavoastra, Sau Simplu Host-ul Dumneavoastra, Este Computer-ul Unde Fisierele Site-ului Web Sunt Stocate, Si Le Sunt Atribuite Adrese (DNS) Conform Numelui Domeniului. Cu Ajutorul Acestor Lucruri, Orice Poate Gasi Website-ul Dumneavoastra Pe Internet, Prin Tastarea Numelui Domeniului.

   Fie Ca Aveti Nevoie De Windows Hosting Sau Linux Hosting, Baze De Date Si Mult Mai Multe. Multe Dintre Companiile De Web Hosting Nu Opereaza Pe Propria Infrastructura. Pachetele Accesibile De Web Hosting Sunt Perfecte Pentru Site-uri Personale Sau De Afaceri Mici Si Mijlocii. Serverele Dedicate Precum Si Serverele Administrate Ale GDT Media Sunt Ideale Pentru Gazduirea Website-urilor Care Au Nevoie De Servere Ce Pot Sustine Un Trafic Intens, Rula Aplicatiile Companiei, Jocuri Sau Operarea Mediilor De Dezvoltare. Pe Langa Acestea, Clientii Au Posibilitatea Sa Inchirieze Un Server Dedicat Sau Administrat Care Le Ofera Mai Multa Flexibilitate. Daca Aveti Nevoie De Mai Multa Putere De La Un Pachet Conventional De Hosting, Puteti Afla Ca GDT Media Poate Sa Va Satisfaca Nevoile. Compania Lucreaza Cu O Arhitectura Ce Contine Multiple Servere Si Ofera Un Uptime De 99%.