G.D.T Media Este O Companie Din Bucuresti Ce Vine In Intampinarea Clientilor Sai Cu Servicii De Web Design, Conceptie Grafica, Optimizare Seo Precum Si Cu Solutii De Realizare Si Implementare A Aplicatiilor Web. Pe Tot Parcursul Colaborarii, Echipa G.D.T Media Acorda Asistenta Partenerilor Sai Prin Identificarea De Noi Oportunitati In Mediul Online. Experienta Capatata De-a Lungul Anilor, Reflectata Intr-un Vast Portofoliu De Site-uri Web Si Conceptie Grafica Ne Ajuta Sa Va Oferim Solutii Si Idei Inspirate Pentru Nevoile Si Obiectivele Fiecarui Client.

   Prin Web Design Sau Webdesign Se Intelege In General Realizarea De Site-uri Web, De La Momentul Conceperii Structurii Si Interfetei Grafice Si Pana La Finalizarea Programarii Si Introducerea Propriu-zisa A Datelor : Imagini, Text, Fisiere Si Alte Elemente Care Alcatuiesc Continutul Siteului.

   Un Site Bine Pus La Punct Va Ajuta Sa Dezvoltati Din Punct De Vedere Al Marketingului; Largirea Numarului De Clienti. Spre Exemplu Un Magazin Online Este Deschis 24 De Ore Pe Zi / 7 Zile Pe Saptamana Pe Cand Un Magazin Real Avand Program Fix. Un Magazin Online (virtual) Nu Necesita Un Numar Mare De Angajati Care Sa Il Administreze.

   Un Magazin Bine Promovat Si Optimizat Va Poate Aduce Un Numar Foarte Mare De Clienti, Raspunzand La Cuvinte Cheie, Produse Noi, Furnizori Principali, Etc.

   Ai Auzit De Google, Dar Google A Auzit De Tine? Unui Site Web Ii Creste Valoarea In Timp, Pe Masura Ce Cat Mai Multi Utilizatori De Internet Il Descopera In Cautari Relevante. Multe Firme De Webdesign, In Incercarea De A Atrage Cat Mai Multi Clienti, Folosesc Tehnici "Ilegale" De Optimizare Web Pentru A Imbunatati Pozitionarea (Ranking-ul) Unui Site Web. Aceste Tehnici Sunt Considerate Ca Fiind "Imorale" Din Cauza Faptului Ca Limiteaza Si Directioneaza Gresit Utilizatorii Catre Site-uri Nerelevante Cautarii Lor. Pe Termen Lung, Aceste Tehnici Duc La Scoaterea Din Cautari A Site-urilor Respective De Catre Motoarele De Cautare. Aceste Tehnici Sunt Numite "Seo Spamming". G.D.T Media Va Ofera Transparenta In Conceperea Si Alegerea Metodelor Folosite Pentru Un Site Web.